torstai 15. syyskuuta 2016

Hylätty liikennepuisto

Hei pitkästä aikaa!

Tällä kertaa tarkastelemme hylättyä liikennepuistoa. On mielenkiintoista kuvitella, kuinka tässäkin paikassa on ollut aikoinaan elämää. Joskus menneinä vuosikymmeninä on perheet tulleet viettämään päivää ja nuoriso saanut nauttia varsin realistisesta ajoradasta turvassa puiden suojissa.


Paikan lähistöllä oli myös jonkin rakennuksen rauniot.


 Aika ihmisten jälkeen näyttää tältä. Jonain päivänä elämä lakkaa ja rakennus jää luonnon armoille. Vanhasta jää muistuttamaan vain kivijalka, joka sammaleen ja lehtien peittämänä on jäävä unholaan.


Tavallaan haikeaa katsella muistoja menneisyydestä. Mutta tämäkin kasvi tietää tulevaisuuden koittavan.

Vanhoina aikoina riitti puolet matalampi aita kuin näinä nykyisinä hetkinä. Tämä porttikaan ei pitele enää ketään. Vanhasta ajasta on jäljellä enää yhä kapeneva polku. 

Liikenteenjakaja on jäänyt yksin. Nyt se ei enää jaa muuta kuin ohimeneviä löytöretkeilijöitä ja ulkoilijoita. Ehkä se pääsee myös nuorten mopoilijoiden kuutamoajeluille mukaan?

Suojatien merkinnät ovat lähes kokonaan kadonneet.


Tie on katkennut.

Mikähän lienee tämänkin mopedin tarina?


Muistoja menneestä.
 

 Liikenneympyrä ei paljoa koristusta kaipaa, on jo sen verran näyttävä. Tätäkin ovat 70-luvun lapset kierrelleet polkuautoin ja pyörin. 


Viimeinen katsaus. Syksy on jälleen kerran laskeutumassa luonnon ylle. Asvaltti saa kokea vielä talven kurimuksen, kunnes jonain päivänä tähänkin rakennetaan taloja...

Kiitos vinkistä urbanex.ninja:lle.

1 kommentti: