perjantai 7. joulukuuta 2012

Hylätty ostoskeskus (?)

Viime vuonna vieraillessani eräällä Kanariansaarella (Gran Canaria), törmäsin hotellin läheisyydessä olevaan isoon rakennelmaan, joka oli täysin tyhjillään. Seinässä taisi olla lakana, jossa kerrottiin, että rakennus olisi myynnissä. En tiedä rakennuksen tämän hetkisestä tilasta mitään. 

Ulkopuolisesti rakennus näyttää ostoskeskukselta, ja olen päätellyt, että se voisi olla muutama vuosi sitten rakennettu ja laman takia hylätty.

Tässä muutama kuva siitä (pahoittelen kuvien vähyyttä): 
4 kommenttia:

 1. Taisin bongata saman kohteen pari vuotta sitten. Maspalomasin nurkilla? Jotenkin nämä liian tuoreet, siistit ja historiattomat kohteet eivät kiehdo ihan kauheasti. Puuttuu se mysteerin tunne: mitä kaikkea täälläkin on ehtinyt tapahtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kohde sijaitsee Amadoresilla, Puerto Ricon vieressä.
   Olen samaa mieltä siitä, että nämä uudet kohteet ei kiehdo suuresti. Tuokin ostari lienee vain muutaman vuoden ikäinen, eikä siellä ilmeisesti mitään toimintaa ole vielä koskaan kerennyt olla. Toisaalta onhan siinäkin hieman jännitystä, että miksi näin uusi kohde on vailla käyttöä. Mutta tuohon tuskin tarvinnee pitkään vastausta miettiä, kun katsoo viime vuosien talousuutisia...

   Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Itse asiassa olin 2008 Gran Canarialla ja kyseisessä rakennuksessa oli silloin muun muassa iso supermarketti! :)

  VastaaPoista